Konsumentfokuserade lån

Konsumentfokuserade lån

Behöver du ta ett lån? Hos Freedom finance kan du på ett tryggt och enkelt sätt låna pengar till olika saker. Låneförmedlaren har närmare 20 års erfarenhet i branschen och är faktiskt en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Genom att samarbeta med flera av de största bankerna i Sverige kan Freedom finance ta fram bra lånevillkor utan att för den delen behöva utföra flera kreditupplysningar. När du lånar via Freedom finance jämförs flera lån men endast en kreditupplysning utförs. Om du är osäker på vilken låntyp som passar dig bäst finns även bra rådgivning att få via en erfaren lånehandläggare.

Billån

Det är få som kan spara ihop pengarna till en sprillans ny bil. Likväl är ju bilen ett av de viktigaste fordonen för många. Kanske är du helt och hållet beroende av din bil för att få vardagen att gå ihop med jobb, skola och barn? Har du väl hittat en bil du vill köpa kan du via Freedom finance ta ett billån. I vanliga fall kan man ta ett billån och därmed låna upp till 80 % av bilens värde (för att sedan finansiera de övriga 20 % till kontantinsatsen). Bilen står som bankens säkerhet. Men det är inte alltid man har råd med kontantinsatsen heller. Hos Freedom finance kan du låna hela beloppet till bilen utan säkerhet. Du slipper med andra ord kontantinsatsen. Du ansöker smidigt direkt via hemsidan och Freedom finance kommer då att jämföra mängder av olika lån för att hitta den bästa dealen för dig. När man tagit fram det bästa lånet får du lånehandlingarna för att begrunda och signera. Inom fem bankdagar har du pengarna på ditt konto och kan köpa bilen.

Betalningsanmärkning

Att låna pengar när du har en betalningsanmärkning är sällan en bra idé. Dock kanske du ändå inte har något val utan behöver en bil för att arbetet ska fungera. Hos Freedom finance kan du få hjälp att ansöka om billån trots betalningsanmärkningar. Innan du ansöker om ett billån eller privatlån bör du begrunda dina alternativ. Måste du verkligen handla just nu? Finns det någon annan du kan ta ett lån hos, exempelvis en förälder eller ett syskon?

webmaster

Lämna ett svar