Jämför lån och kreditlån

Jämför lån och kreditlån

Oavsett om det är bolån, privatlån eller ett företagslån är utbudet stort av kreditgivare i Sverige. De olika lånen/krediterna skiljer sig inte bara gällande ränta och avgifter utan även på ett flertal andra punkter. Jämför lån och kreditlån hos kreditochfinans.se för att därmed hitta de bättre alternativen.

Jämför lån och kreditlån hos kreditochfinans.se

 • Lån som jämförs
  De lån som går att jämföra och läsa om är Privatlån, Snabblån, Mikrolån, Lån utan UC, Företagslån, Kreditkort och Kontokrediter. Alla lån har sina fördelar – och nackdelar – vilket gör det viktigt att förstå hur de är uppbyggda för att tydligt kunna välja rätt.
 • Vad som jämförs
  Den som jämför lån och kreditlån hos kreditochfinans.se kan läsa längre guider om de olika låneformerna samt se kortfattad information om olika långivare. Under ”Privatlån” presenteras exempelvis Coops privatlån utifrån räntespann, betalningsfria månader och vad som är speciellt unikt med just detta lån. Enligt sidan är det i detta fall att lånet är amorteringsfritt första månaden.
 • Svår gränsdragning
  Ett företagslån vänder sig till företag medan privatlån och mikrolån vänder sig till privatpersoner. Där är gränsdragningen enkel. Men när det kommer till skillnaden mellan så kallade sms-lån och privatlån är det inte lika enkelt. Detta utifrån att det inte finns en exakt definition på vad som är vad. Däremot finns en gränsdragning för vad som är högkostnadskredit – ett lån med över 30 % effektiv ränta.
 • Kreditkortens fördelar
  Ännu en sak som syns när man jämför lån och kreditlån hos kreditochfinans.se är kreditkortens olika fördelar. Om ett kreditkort används på ”rätt” sätt kommer kortet ge en rad fördelar och förmåner och i vissa fall utan att ens en årsavgift behöver betalas. Exempel på punkter som kan jämföras är rabatter, bonusar och försäkringar. De som förväntas skjuta upp betalningar bör istället primärt titta på räntan.
 • Vikten av att jämföra
  Att privatpersoner och företagare jämför lån och kreditlån hos kreditochfinans.se beror framförallt på att de vill spara pengar och hitta lån som passar deras ekonomiska situation. Spelar det någon roll? Ja – det är visar en snabb koll på ett par olika lån. En person som exempelvis vill teckna ett privatlån kan göra det hos en långivare som erbjuder ränta mellan 7 % och 29 %. Eller så tecknas lånet hos en långivare som erbjuder ränta på 4 – 9 %. Det är en stor skillnad!
webmaster

Lämna ett svar