Guldexperten köper ditt guld till ett bra pris

Guldexperten köper ditt guld till ett bra pris

Har du gamla guldsmycken, guldmynt eller andra föremål av guld som du vill göra dig av med? Om du inte får användning av dessa på annat sätt och kan sätta ett pris på deras sentimentala värde kan du sälja dem till Guldexperten. Du kanske rentav hittar föremål som du inte visste att du hade i samband med en större vårstädning eller utrensning? Oavsett anledning bör du försöka dra nytta av det historiskt höga guldpriset!

Så kan du sälja ditt guld till Guldexperten

Guldexperten har ett kontor i Malmö på Östra Förstadsgatan 35. Det innebär att du som har möjlighet att ta dig till centrala Malmö kan besöka dem och få en värdering av ditt guld på plats. Men du har även möjlighet att beställa hem en guldpåse. Du går då tillväga på följande sätt:

  1. Besök Guldexperten på nätet.
  2. Beställ din guldpåse genom att fylla i formuläret på deras webbplats.
  3. Påsen kommer hem till dig och du skickar tillbaka den med dina guldföremål i påsen. Försändelsen är försäkrad.
  4. Guldexperten värderar dina föremål och skickar ett prisförslag till dig för godkännande.
  5. Pengarna betalas ut till ditt bankkonto inom 24 timmar.

Därför väljer många att avyttra sina guldföremål nu

För många, många år sedan fanns det ett slags stigma kring att sälja smycken. Detta var helt enkelt något som man inte gjorde, och om man ändå gjorde det höll man tyst om det. Om man sålde guldsmycken och andra värdeföremål innebar det nämligen att ens familj gick igenom en svår ekonomisk tid. Detta ville man inte stoltsera med och det spelar därför ingen som helst roll huruvida mormors gamla brosch verkligen användes eller inte.

Tiderna har dock förändrats och numera finns inte detta stigma kring guldförsäljning längre kvar. Guld ses snarare som en råvara och en tillgång som alla andra. Vi har lärt oss att guld är en säker tillgång att investera i under svårare tider. Och när guldpriset står högt kan det finnas anledning att värdera och kanske sälja de guldföremål som man sitter på. Just detta kan du alltså göra med hjälp av Guldexperten!

webmaster

Lämna ett svar