Likvidum.se – en tjänst för dig och ditt sparande

Likvidum.se – en tjänst för dig och ditt sparande

Tjänsten är en låneförmedlare med fokus på olika privatlån. Verksamheten bygger på att hjälpa kunder att jämföra lån och långivares villkor så att de kan hitta det billigaste möjliga lånet utifrån den egna ekonomiska situationen. Dessutom hjälper Likvidum.se kunder att samla befintliga lån och därmed sänka lånekostnader.

Vad Likvidum.se gör

Tjänsten är kostnadsfri och är en ledande långivare och erbjuder bästa möjliga lånevillkor. Genom att kontakta företaget får man hjälp, rådgivning och service för att känna sig trygg i sina val.

Samla lån

Om man har flera lån är det sannolikt att man har en hög månadskostnad. Genom att lösa lånen och krediterna och samla dem i ett större lån går det att få ner räntan, slippa onödiga avgifter och spara pengar. Genom att samla lånet i ett enda större lån kan man spara tusentals kronor varje månad. Likvidum.se erbjuder förmånliga alternativ för att man som kund ska kunna spara. De lånen de förmedlar är privatlån utan säkerhet vilket innebär att räntan sätts individuellt på den sökande. Det är alltså kreditvärdigheten som avgör vad räntan blir på samlingslånet.

Billån

Företaget hjälper även kunder att jämföra billån och få lägre ränta. Att ta ett billån är en stor affär och det är viktigt att försöka få en så bra ränta som möjligt.

  • Det är därför smart att jämföra billån från flera olika långivare innan man bestämmer sig.
  • Man ska inte nöja sig med första bästa erbjudande man får utan vara noga och göra bra research för att få ett billigt och bra lån.
  • Hos Likvidum.se går det att jämföra och ansöka om billån från 10 000 kr upp till 600 000 kr.
  • De har samlat de främsta långivare i Sverige på ett ställe. De gör även en enda förfrågning hos UC vilket innebär att kreditvärdigheten inte påverkas.

Låna pengar

Utöver hjälp till att samla sina lån och billån finns möjlighet till att låna pengar med lån ränta hos Likvium.se. Detta genom att företaget jämför långivarnas räntor och ger en översikt om lån med låg ränta. Räntan kan skilja sig hos olika långivare och det är därför optimalt att ta hjälp av en sådan tjänst för att hitta ett bra och passande lån.

webmaster

Lämna ett svar